Homlokrakodó mérlegek

A homlokrakodókba szerelhető rakodómérlegek fejlesztése több mint 30 éves múltra tekint vissza. Ez a fejlesztési idő a garancia a pontos és üzembiztos működésre Hatékonyságuk abban rejlik, hogy a rakodógépet nem kell megállítani a méréshez, mert a rakodómérleg a kifinomult szenzorjainak és mérési algoritmusainak köszönhetően képes dinamikusan mérni és ezzel jelentősen csökkenteni a rakodási időt és a gépköltségeket.

L2180 rakodómérleg

Beküldve: Homlokrakodó mérlegek

L2180 rakodómérleg

Loadrite 2180 a rakodómérlegek új generációja, mely ötvözi az egyedülálló pontosságot a könnyű kezelhetőséggel. A világújdonságnak számító FACTTM mérési technológiának köszönhetően a Loadrite 2180 kanálmérleg pontosságban a versenytársak előtt jár.

Force rakodómérleg

Beküldve: Homlokrakodó mérlegek

Force rakodómérleg

Loadrite Force egy egyszerűbb rakodómérleg. Tudása kisebb, de a pontossága ugyanolyan mint a felsőbb kategóriás modelleké. Ezt a rakodómérleget elsősorban olyan helyre ajánljuk, ahol fontos a precíz pontos mérés,azonban adatkezelésre nincs szükség.

Liftmaster kanálmérleg

Beküldve: Homlokrakodó mérlegek

Lifrmaster kanálmérleg

 A Digitas Liftmaster rakodómérleget elsősorban építőtelepek számára és mezőgazdasági alkalmazásokhoz ajánljuk. Fejlesztése során a cél egy egyszerű működésű, kis méretű, kompakt, alacsony árfekvésű, pontos, dinamikus rakodómérleg megalkotása volt.

L-2150 kanálmérleg

Beküldve: Homlokrakodó mérlegek

2150 kanálmérleg

Csökkentse a rakodási időt L2150-nel. Egy gombnyomással elérheti az összes funkciót, gyerekjáték kezelni. A Loadrite L-2150  kanálmérleg lehetőséget biztosít  pontos mérésre az emelési sebességtől függetlenül.

Sprint rakodómérleg

Beküldve: Homlokrakodó mérlegek

Sprint rakodómérleg

Loadrite Sprint a rakodómérleg paletta alapmodellje. A pontos méréshez szükséges alapfunkciókkal rendelkezik. Ezt a rakodómérlegmérleget elsősorban olyan helyre ajánljuk, ahol fontos a kiadott anyag mérése, azonban adatkezelésre nincs szükség.