L2180 rakorómérleg

L2180 rakodómérleg

Loadrite 2180 a rakodómérlegek új generációja, mely ötvözi az egyedülálló pontosságot a könnyű kezelhetőséggel. A világújdonságnak számító FACTTM mérési technológiának köszönhetően a Loadrite 2180 kanálmérleg pontosságban a versenytársak előtt jár.

Sprint rakodómérleg

Sprint rakodómérleg

Loadrite Sprint a rakodómérleg paletta alapmodellje. A pontos méréshez szükséges alapfunkciókkal rendelkezik. Ezt a rakodómérlegmérleget elsősorban olyan helyre ajánljuk, ahol fontos a kiadott anyag mérése, azonban adatkezelésre nincs szükség.

L-2150 kanálmérleg

2150 kanálmérleg

Csökkentse a rakodási időt L2150-nel. Egy gombnyomással elérheti az összes funkciót, gyerekjáték kezelni. A Loadrite L-2150  kanálmérleg lehetőséget biztosít  pontos mérésre az emelési sebességtől függetlenül.

Force rakodómérleg

Force rakodómérleg

Loadrite Force egy egyszerűbb rakodómérleg. Tudása kisebb, de a pontossága ugyanolyan mint a felsőbb kategóriás modelleké. Ezt a rakodómérleget elsősorban olyan helyre ajánljuk, ahol fontos a precíz pontos mérés,azonban adatkezelésre nincs szükség.

Liftmaster kanálmérleg

Lifrmaster kanálmérleg

 A Digitas Liftmaster rakodómérleget elsősorban építőtelepek számára és mezőgazdasági alkalmazásokhoz ajánljuk. Fejlesztése során a cél egy egyszerű működésű, kis méretű, kompakt, alacsony árfekvésű, pontos, dinamikus rakodómérleg megalkotása volt.

Liftmaster teleszkópos rakodóhoz

Liftmaster teleszkópos rakodómérleg

A Liftmaster rakodómérleg a világújdonságú MCC technológia segítségével bármely teleszkópos rakodógéphez használható. Egyszerű működésű, kis méretű, kompakt, alacsony árfekvésű dinamikus rakodómérleg.

Truckmaster teherautómérleg

Truckmaster teherautó mérleg

A Truckmaster teherautómérleg használatával nincs több újramérés a hídmérlegen, nem kell visszafordulnia és korrigálni a rakomány össztömegét, emellett a teherautó a maximális kapacitásával fut és nem kell többé aggódnia a tengelysúly bírságok miatt.